Activity

 • Wisconsin seo posted an update 1 week, 4 days ago

  Контрол на вредителите в дома и на работното място

  Къщата и офисът могат да бъдат нападнати от различни бълхи. Тя се състои от бълхи, насекоми, хлебарки, гризачи, насекоми по национален път, мухи, комари, брадви, както и други маймуни от насекоми и гризачи – плъхове или мишки. Пълзящите насекоми проникват в пукнатини или дупки в стените около водопроводната и електрическата инсталация, както и чрез канализацията. Мухи, комари за борба с вредителите и други летящи насекоми влизат през вратите и вратите, които нямат защитна мрежа. В офисите и бизнес сградите огромното движение на хора наистина помага за разпространението на няколко вида увреждащи насекоми. Птици животни често идват в торби, чували, контейнери, кутии или мебели, които се вписват в работата или дома. У дома, кърлежите и мухите обикновено се отнасят от домашни любимци. Кои обекти се обработват?

  Начало

  Всички апартаменти, апартаменти, жилища, жилищни и спални зони, мазета, тавани, шкафове, входове към жилищни сгради и общи части за ползване, в допълнение към офисите на организации, сгради от общинска или държавна администрация се обработват. Какви инструменти и препарати използваме срещу домашни и офис вредители? Стоката, използвана от Prevent pest-control е най-високо качество, специално формулирана за досадни вредители, които следователно са напълно безопасни за хората, домашните любимци и околната среда. Препаратите не оставят петна, не увреждат мебелите и няколкоте кърпи, на които попадат. Обикновено можете да влезете в стаята незабавно или след вентилация за 1 час. Ако не можете да напуснете района по време на лечението, ние ще ви дадем много алтернативи, като използването на капани и препарати с местно действие.

  Колко време ще избере да обработи помещенията? По време на лечението зависи от това колко голям е уебсайтът, но офис или дом, използващи размер до 100 квадратни метра. За по-големите уебсайтове нашите служители ще преценят и ще ви информират, че периодът на обработване. Обикновено, едно лекарство е завършено, но голям брой врагове може да изискват второ лечение в рамките на 10-14 дни, за да се предпази от растежа на новоизлюпените насекоми. Предотвратяване на борба с вредителите Предлага както еднократни, така и абонаментни компании, ако е желателно от Клиентите. Как се третират предположенията срещу различните вредители? За спрейовете с насекоми трябва да има прозорци и врати. Затворен. Когато се справят с хлебарки и мравки, районите, в които храната, като Кухни, както и места с висока влажност – бани, тоалетни, мазета се съхраняват и обработват.